Μήνυμα Προέδρου Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. // 76ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Χ.ΟΤ. 2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά της ιστορίας της Εταιρείας μας, να σας καλωσορίσω στο 76ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, που θα μεταδοθεί ζωντανά από 14 έως 17 Οκτωβρίου από την Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel).

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της πανδημίας, επέβαλλαν την αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού, με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η πραγματοποίηση του 76ου Συνεδρίου Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. με σύγχρονα διαδικτυακά μέσα, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ασφάλεια όλων μας, αποδεικνύοντας την ευθύνη της Εταιρείας μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και εκπληρώνοντας παράλληλα τον ύψιστο καταστατικό μας σκοπό, που είναι  η εκπαίδευση των Ορθοπαιδικών και η προαγωγή της Ειδικότητάς μας.

Το Συνέδριό μας, σε πείσμα των καιρών, πραγματοποιείται με τον ίδιο ενθουσιασμό και με τη συμμετοχή διακεκριμένων συναδέλφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν επιβεβαιώσει και πρόκειται να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους. Το πλούσιο από πλευράς θεματολογίας επιστημονικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το καθιερωμένο EFORT Forum, καθώς και την ενεργό συμμετοχή της ESSKA και της European Hip Society.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή σας και το Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα θα  είναι άμεσα διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.eexot2020.gr

Μένουμε ασφαλείς και συμμετέχουμε ενεργά στο Διαδικτυακό 76ο Συνέδριο της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.

Με Τιμή,

Δρ Αθανάσιος Θ. Κωστάκος
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας