Μήνυμα Προέδρου Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. // Αναστολή Εκπαιδευτικών Εκδηλώσεων

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

            Toν τελευταίο καιρό βιώνουμε όλοι μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση για τη χώρα μας με την εξάπλωση του Covid-19, ενός «άγνωστου» προς το παρόν, ως προς την αντιμετώπισή του ιού, που έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή μας, την εργασία μας, την καθημερινότητά μας.

            Οι Έλληνες γιατροί και το νοσηλευτικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό της χώρας, μερικοί από αυτούς ήδη κρούσματα του ιού, εργάζονται ασταμάτητα στο πλευρό των ασθενών.

         Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας προασπίζοντας πρωτίστως τη δημόσια υγεία, σεβόμενη τα νέα μέτρα, που έθεσε σε εφαρμογή το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 στην πατρίδα μας, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων μέχρι και τον Απρίλιο, με εξαίρεση τη μετάδοση προγραμματισμένων διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), τα οποία θα μεταδίδονται κανονικά.

            Λόγω των νέων δεδομένων παρακαλείστε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.,  όπου θα αναρτώνται  πληροφορίες και ανακοινώσεις.

            Αισιοδοξώ και ελπίζω ότι όλοι μας, με κάθε τίμημα, ακόμη και στην προσωπική μας ζωή, με πνεύμα ευθύνης και αλληλεγγύης θα βοηθήσουμε να ξεπεραστεί  αυτή η δύσκολη συγκυρία, οπότε και  θα «επανεκκινήσουμε» τις δραστηριότητες της  Εταιρείας μας με ενότητα και επιτυχία. 

Καλή δύναμη  σε όλους σας,

 Δρ Αθανάσιος Θ. Κωστάκος

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 18.03.2020