;
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ»

Δελτίο Τύπου Πρακτικής άσκησης σε πτωματικά παρασκευάσματα με θέμα:«Αρθροσκοπικές Χειρουργικές Τεχνικές στον Ώμο», 15 – 16 Φεβρουαρίου 2014

Η Κλινική Χειρουργικής Χεριού, Άνω Άκρου & Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ και το Εργαστήριο Ανατομίας, Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ με τη συνεργασία του Τμήματος Ώμου-Αγκώνα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ). διοργάνωσε με επιτυχία σεμινάριο -πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα: με θέμα «Αρθροσκοπικές Χειρουργικές Τεχνικές στον Ώμο».
Η Πρακτική άσκηση έλαβε χώρα στο Ελληνικό Κέντρο Νευροχειρουργικής Έρευνας του ΕΚΠΑ, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 στο Κολωνάκι, Αθήνα.
Στο Σεμινάριο χρησιμοποιήθηκαν 12 πτωματικά παρασκευάσματα ώμων και εκπαιδεύτηκαν 24 ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι ορθοπαιδικοί από την Αθήνα, Λαμία, Ορεστιάδα, Καλαμάτα, Κοζάνη και Κύπρο.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του Σεμιναρίου Ε.Φανδρίδης και Γ. Σκάρπας θέλουν να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευτές Ν. Πισκοπάκη, Φ. Γιαννούλη, Π. Παπαδόπουλο, Ι. Γκλιάτη, Ν. Ροΐδη, Ε. Αντωνογιαννάκη, Δ. Αλεξάκη, Δ. Κωστόπουλο, Σ. Κότσαρη, Χ. Γιαννακόπουλο, Γ. Τσικούρη και Η. Ματαράγκα για τη συμμετοχή και την ανταπόκριση τους, όπως και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Νευροχειρουργικής Έρευνας, ενώ ανέφεραν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκπαιδευτικές προσπάθειες.

http://137.116.214.17/eexot/files/DT%2015_2_2014.pdf

 

event
RSS Feed Widget