74ο Συνέδριο Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω την διεξαγωγή του 74ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 10 έως 13 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα θα είναι επικεντρωμένο στο Ορθοπαιδικό Τραύμα καθώς επίσης και σε όλα τα σύγχρονα δεδομένα που αφορούν στην Ορθοπαιδική Ειδικότητα. Υπό το πρίσμα αυτό έχουν προσκληθεί και πρόκειται να μας τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με απώτερο στόχο την ισορροπημένη επιστημονική θεματολογία τα Τμήματα της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. θα οργανώσουν τα καθιερωμένα συμπόσια. Πρόκειται, επίσης, να συμπεριληφθούν αντιπαραθέσεις (debates), συμπόσια και forum από εκλεκτούς συναδέλφους.

Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές πρόκειται να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου προφορικές και αναρτημένες επιστημονικές ανακοινώσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα. Επιπλέον, θα επαναληφθεί η επιτυχημένη επιστημονική εκδήλωση EFORT FORA ενώ, για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα θα ενσωματωθεί συμπόσιο της European Hip Society.

Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου, στο πλαίσιο του επιστημονικού προγράμματος, επιδιώκουμε να εισάγουμε μία καινοτομία οργανώνοντας ένα Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις της EBOT. Συνάδελφοι, διαπιστευμένοι εξεταστές EBOT, πρόκειται να συμμετέχουν στην πραγματοποίηση ενός σεμιναρίου το οποίο φιλοδοξούμε να είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Η επιστημονική παράδοση της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας αποτελεί θεσμό στα ορθοπαιδικά δρώμενα και ενισχύεται κάθε χρονιά με την ενεργό συμμετοχή όλων μας.

Με χαρά θα σας καλωσορίσω στο 74ο της Εταιρείας μας.

Με εκτίμηση,

Δρ Σταμάτιος Α. Παπαδάκης
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας


Επιστημονικό Πρόγραμμα                      Βιβλίο Περιλήψεων                               Αφίσα