71ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. 2015

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας  Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και      Τραυματολογίας  και  των Επιτροπών  Επιστημονικού    Προγράμματος και Κρίσης Εργασιών σας προσκαλούμε στο 71ο Πανελλήνιο Ορθοπαιδικό Συνέδριο που θα λάβει χώρα  στην Αθήνα στο  ξενοδοχείο  Καραβελ στις 7-10 Οκτωβρίου  2015.

Σε πείσμα των καιρών και της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου συνέδριο.  Έχουν προσκληθεί και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι συνάδελφοι από την βόρεια και νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Βαλκανική. Έχει γίνει προσπάθεια να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι διακεκριμένοι Έλληνες Ορθοπαιδικοί που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργικής Ισχίου θα ενισχύσει το επιστημονικό μας πρόγραμμα με συμμετοχή του σημερινού και παλαιοτέρων προέδρων της. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα επαναληφθούν οι επιτυχημένες επιστημονικές εκδηλώσεις EFORT FORA και  Orthopaedic Review Course.

Με στόχο την ισορροπημένη επιστημονική θεματολογία έχει ζητηθεί από τα τμήματα της εταιρείας να διοργανώσουν ανεξάρτητες επιστημονικές στρόγγυλες τράπεζες. Έχουν προστεθεί στην θεματολογία του συνεδρίου νέα γνωστικά αντικείμενα και τομείς ερευνητικής δραστηριότητας όπως η λειτουργική αποκατάσταση και η ποιότητα ζωής.  Θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα  τριών τύπων ανακοινώσεις (κανονικής και βραχείας χρονικής διάρκειας παρουσιάσεις και επιστημονικά εκθέματα). Τέλος το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές/τριες (με βασικό κριτήριο πρόσκλησης το δημοσιευμένο επιστημονικό τους έργο) και νεώτεροι δραστήριοι και επιστημονικά υποσχόμενοι συνάδελφοι.

Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε στο 71ο Πανελλήνιο Συνέδριο μας. Η ενεργός συμμετοχή σας θα εξασφαλίσει την συνέχιση της παράδοσης των υψηλού επιστημονικού επιπέδου συνεδρίων της Εταιρείας μας.

 

Θεόφιλος Καραχάλιος

Καθηγητής Ορθοπεδικής

Πρόεδρος ΕΕΧΟΤ 2015


Επιστημονικό πρόγραμμα                      Βιβλίο Περιλήψεων                                 Αφίσα