Μήνυμα Προέδρου ΚΕΟΧ κ.Μαρκέα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τη διεξαγωγή του 77ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕΧΟΤ στις 6-9 Οκτωβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων Ορθοπαιδικών της Διασποράς, σας καλώ σε μια ενεργό συμμετοχή.

Με προφορικές και ψηφιακές ανακοινώσεις, με διαλέξεις και εισηγήσεις σε θέματα που κατέχετε όσο ελάχιστοι -βασισμένα στις γνώσεις και την εμπειρία- μπορείτε να δώσετε ένα δυναμικό παρόν.

Ιδιαίτερα, η κινητοποίηση των νέων επιστημόνων κρίνεται απαραίτητη, τόσο για τη δική τους ανέλιξη, όσο και για την εξυπηρέτηση του κοινού καλού. Επειδή η ελληνική Ορθοπαιδική κοινότητα είναι εδώ, δραστήρια, έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής, πάντα επίκαιρη, και με τεκμηριωμένες προτάσεις. Επειδή, στις επετειακές ημέρες που διανύουμε, οφείλουμε να κάνουμε φανερό το επίπεδο της γνώσης και της επιστημοσύνης που χαρακτηρίζει τη δράση μας. Και επειδή, πάνω απ’ όλα, οφείλουμε στον εαυτό μας, και στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται, να πράττουμε το καλύτερο.

Σας καλώ να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις της μητρικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και του Κολλεγίου Ορθοπαιδικών με όλες σας τις δυνάμεις.

 

Με εκτίμηση

Δρ. Νικόλαος Γ. Μαρκέας

Πρόεδρος Κολλεγίου Ελλήνων Χειρουργών Ορθοπαιδικών