On line παρακολούθηση | Ανασκόπηση της Ορθοπαιδικής | Σάββατο 13 Απριλίου 2024 | Αμφιθέατρο Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.

On line Παρακολούθηση

Σημαντική Ενημέρωση:

Η συμμετοχή στη συνεδρία MCQ | Τεστ Πολλαπλών Ερωτήσεων είναι δυνατή ΜΟΝΟ μέσω φορητού υπολογιστή.

Δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του τεστ μέσω κινητού τηλεφώνου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

===

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερη χαρά μου να απευθύνω ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα σε όλους τους συμμετέχοντες στην  «Ανασκόπηση της Ορθοπαιδικής», μια κρίσιμης σημασίας εκδήλωσης που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας. Η παρουσία σας σε αυτό το μονοήμερο σεμινάριο, σχεδιασμένο ως μια περιεκτική ανασκόπηση βασικών θεωριών, αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής σας στην αριστεία και της δέσμευσής σας για επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις της ειδικότητας. Αναγνωρίζω τη σημασία αυτής της περίστασης στο επαγγελματικό σας ταξίδι. Το σεμινάριο της Ανασκόπησης της Ορθοπαιδικής έχει δομηθεί σχολαστικά για να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την επανεξέταση των βασικών θεωριών, τη βελτίωση των δεξιοτήτων και την αντιμετώπιση τυχόν επίμονων ερωτημάτων για την προετοιμασία απέναντι στις προκλήσεις των εξετάσεων της ειδικότητας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι αξιότιμοι ομιλητές  επιμελήθηκαν ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες προετοιμασίας για τις εξετάσεις, διασφαλίζοντας ότι κάθε συνεδρία συμβάλλει στην πλήρη κατανόηση της ύλης. Σας ενθαρρύνω να συμμετέχετε ενεργά, να κάνετε ερωτήσεις και να συμμετέχετε σε συζητήσεις που θα βελτιώσουν την κατανόηση των βασικών εννοιών. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους αφοσιωμένους ομιλητές, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της εκδήλωσης. Η δέσμευσή τους για την επιτυχία αυτού του σεμιναρίου είναι αξιέπαινη και αντανακλά το πνεύμα συνεργασίας της Ορθοπαιδικής μας κοινότητας.

Το σεμινάριο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τους ειδικευμένους συνάδελφους να επαναλάβουν την ύλη ενώ εισάγει μία ακόμη καινοτομία: στο τέλος, όλοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα τεστ πολλαπλών απαντήσεων.

Με θερμούς χαιρετισμούς, Καθηγητής Ελευθέριος Τσιρίδης Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

Διαθέσιμο το αναλυτικό ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ